Autosnaptar.hu Partnerprogram

2024-09-02 10:09:01
wazemaki

Szeretsz NYERNI? A Partnerprogrammal mindenki nyer!

Mi is az az Autosnaptar.hu Partnerprogram?

A Partnerprogramunk egy különleges lehetőség az autós rendezvények szervezői számára, amelynek célja, hogy szorosabb kapcsolatot teremtsünk egymás között, és támogassuk őket rendezvényeik népszerűsítésében és sikerességében.

A program keretében kiválasztott szervezők ingyenes rendezvénykiemelést kapnak az oldalunkon, és rengeteg plusz előnyhöz jutnak.

...Cserébe el kell adnom a vesémet?

Nem. Cserébe MI küldünk néhány autosnaptar.hu logós nyakpántot, matricát, egyéb reklámcuccokat; és megkérünk, hogy a rendezvényen adjátok oda a látogatóknak. Legjobb hely erre a beléptetés,  vagy más forgalmas hely. Meg persze ha kérdezik, mi az az autosnaptar.hu, meséljetek el mindent rólunk. Ennyi.

A partnerprogramban való részvétel ingyenes.

Hogyan működik?

  1. Jelentkezés és kiválasztás: Jelentkezés után mi alaposan átvizsgáljuk a jelentkezéseket, és kiválasztjuk azokat a szervezőket, akiknek a rendezvényei megfelelnek az elvárásainknak és céljainknak. Kiválasztás során figyelembe vesszük a korábbi rendezvényeitek színvonalát, a résztvevők számát. Ezen felül nagyon fontos a kommunikáció minősége is - az, hogy mennyire vagytok együttműködőek, milyen gyorsan válaszoltok, mennyire tudunk együtt dolgozni.
  2. Ingyenes rendezvénykiemelés: A kiválasztás után ingyenes kiemelési keretet kaptok, így előkelő helyetek lesz a naptár fölötti részen, a listákban, a hírlevelekben, és élvezhetitek az ezzel járó többi előnyt.
  3. Logók kihelyezése: Kitesszük a logótokat az autosnaptar.hu oldalra, a Partnereink menüpont alá, valamint megjelenítünk a közösségi média oldalainkon is. És ezt mi is elvárjuk Tőletek; kérjük, hogy az autosnaptar.hu logót tegyétek közzé az online-felületeiteken.
  4. Reklámajándékok átvétele: Mi a rendezvényeitek előtt néhány héttel elküldjük nektek az autosnaptar.hu-s logózott cuccokat. Nektek ezért nem kell fizetni; mindent mi állunk.
  5. Szóljatok néhány jó szót az érdekünkben: Megköszönjük, ha a rendezvény során megemlítetek párszor minket, esetleg kapunk néhány másodpercet a ledfalon. Ha molinókon, egyéb helyeken is feltüntetitek az autosnaptar.hu-t, azért még nagyobb pacsi jár!
  6. Partnerség elmélyítése: Amennyiben sikeresen beindul az együttműködés, jövőre ötletelhetünk közösen, hogyan tudnánk segíteni egymásnak :)

Hogyan kell osztogatni a reklámajándékokat?

A legfontosabb, hogy ne legyetek tolakodóak vele. Legjobb és legegyszerűbb megoldás, ha a rendezvény bejáratánál, vagy információs pultnál, esetleg egyéb közösségi helyeken kiteszitek őket. Esetleg ha a vendégeknek a belépésnél csomagokat osztogattok, abba is belecsempészhettek párat.

Fontos, hogy készüljetek fel a kérdésre: "Jé, ez micsoda?" - Ekkor a legrosszabb válasz a "Nem tudom", így a szervezők közül mindenkinek legyen fogalma arról, mi az az autosnaptar.hu . Legalább néhány szót tudjatok mondani rólunk! Köszi ;)

Megtetszett? Regisztrálj a Szervezői oldalon, és jelentkezz a Partnerprogramba!


Vissza a bloghoz Vissza a naptárhoz